Головне

Події в Охтирці: останнє слово за КДК ФФУ

29.04.2008 18:59 351 0
Після двогодинних суперечок про безладдя, що мали місце на стадіоні під час скандального матчу в Охтирці між "Нафтовиком" і "Динамо", від бюро ПФЛ очікували якихось санкцій.

Передбачалося, що з "Динамо" можуть зняти очки. Не виключалося, що киян зобов'яжуть грати домашні матчі при закритих трибунах. Однак бюро утрималося від будь-яких санкцій, посилаючись на те, що виконком ФФУ заборонив їй приймати рішення по цьому матчі. І, заслухавши делегата матчу, представників клубів і МВС, направило зібрану інформацію контрольно-дисциплінарному комітетові ФФУ. І тепер винуватців навколо футбольних подій буде вирішувати КДК ФФУ на чолі зі Стефаном Решко.

У коментарі газеті "Сєгодня" він заявив, що ситуацію по подіях в Охтирці навряд чи буде розглянута за один тиждень. Також він дав зрозуміти, що нікого позбавляти очок не будуть.

А от виключати позбавлення якоїсь з команд, "Нафтовика" або "Динамо", права грати домашні матчі при глядачах голова КДК не став, так само як і максимальних штрафах у відношенні клубів - $50 тис.

Цікаво, що в ході засідання бюро президент "Нафтовика" Андрій Полунин підтримав версію "Динамо" про провокаторів.

Коментарі ()