Головне

Юніорська збірна України зіграла унічию з командою Туреччини на турнірі у Словаччині

29.04.2008 18:35 301 0

У вівторок, 29 квітня, юнацька збірна України (футболісти 1990 року народження) завершила у нічию свій другий поєдинок на міжнародному турнірі Slovakia Cup. Після впевненої перемоги у стартовому турі над угорцями - 3:0, підопічні Юрія Мороза розійшлися миром із турецькими однолітками - 1:1.

Останніми опонентами синьо-жовтих у груповому раунді стануть чехи, які мають однакову кількість очок з українцями, але посідають другу сходинку за рахунок гіршої різниці забитих та пропущених м'ячів.

"Аби не залежати від показників суперників, тренерський штаб налаштовує команду виключно на перемогу, - підкреслює Юрій Мороз. - На жаль, побачити вживу попередні матчі чеської збірної на цьому турнірі не вдалося, але ми ретельно вивчатимемо відеозаписи цих ігор".

Нагадаємо, що переможці групових турнірів у квартетах A та B зустрінуться у фіналі, другі команди посперечаються за підсумкову третю сходинку.

Міжнародний турнір Slovakia Cup (U-18)  

29 квітня

Україна - Туреччина - 1:1
Голи: 0:1 (7), 1:1 Коркішко (26, з пенальті).
Україна: Базилевич, Момот, Білий, Максименко, Вознюк, Гордійчук (Морозенко), Карноза (Кушніров), Гармаш, Віценець, Каверін (Рибалка), Коркішко (Шевчук).

www.ffu.org.ua

Коментарі ()