Головне

Найдешевший квиток на фінал Ліги чемпіонів буде коштувати мінімум 700 євро

29.04.2008 10:43 143 0
У неділю увечері на стадіоні "Лужники" почалася заміна газону. До фіналу Ліги чемпіонів замість синтетичного покриття на Великій спортивній арені вкладуть природнє. Розбірна система натурального поля була розміщена на майданчику поруч з Південним ядром комплексу ще восени 2007 року. І от процес вступив у свою вирішальну фазу. За тиждень газон буде постелено, два з половиною тижні до фіналу Ліги чемпіонів на ньому будуть проводитися агротехнічні роботи.

Увесь цей це час "Лужники", природно, не будуть приймати в себе матчі чемпіонату Росії. Московському "Спартаку" і ЦСКА прийдеться проводити свої домашні ігри на інших стадіонах.

Тим часом столичні спекулянти вже щосили почали свою "підготовку". Оскільки квитків у касах не буде, уболівальникам залишається сподіватися тільки на вдачу. 

"Самі квитки з'являться не раніш початку травня, - сказали в одному з агентств. - Скільки вони будуть коштувати, сказати поки важко. Це залежить від того, за якою ціною вони прийдуть до нас."

Орієнтовно мінімальна ціна на перепустку становить від 700 євро. 

"Десь порядка 5 - 10 номіналів на різні місця. У залежності від престижності сектора. Найдешевші квитки в сектори за ворота будуть коштувати від 700 євро за штуку. (Тобто більш 1 тисячі доларів.) Зателефонуйте десь 7 - 8 травня, зможемо сказати вже конкретно."

www.sovsport.ru

Коментарі ()