Головне

Євро-2016. 3-й тур. Група B. Росія - Вельс 0:3. Дракони відправили росіян додому

20.06.2016 23:55 19170 0
Євро-2016. 3-й тур. Група B. Росія - Вельс 0:3. Дракони відправили росіян додому

Національна збірна Вельсу продовжує переписувати історію. Так, команда Кріса Коулмена, яка вперше в своїй історії пробилася до фінальної частини Євро-2016, змогла вийти в плей-офф. І зробили "дракони" це більш ніж впевнено - з першого місця групи.

В останньому поєдинку групового етапу валлійська збірна переграла команду Росії, яка з ганьбою залишає турнір. Єдине, що залишиться у пам'яті про Росію на цьому ЧЄ - це скандали, бійки та погроми, пов'язані з її уболівальниками. Але ніяк не гра її футболістів.

І після поразки від Вельсу жарти на кшталт, "Це були не наші футболісти, форму можна купити у будь-якому магазині, наших там не було", мають якусь долю правди. Адже в цій грі на полі не було інших футболістів, крім гравців команди Вельсу.

Світлина УЄФА

Побиття росіян розпочалося вже на одинадцятій хвилині. Повільна оборона росіян загубила в своєму штрафному Арона Ремзі, і той спокійно в стилі Ліонеля Мессі перекинув голкіпера. А вже через вісім хвилин на побачення з воротарем "дракони" вивели Ніла Тейлора, у якого був час подумати, а потім з другої спроби пробити Акінфєєва.

Вельс відчув, що суперника в нього сьогодні немає, і за рахунок швидкого виходу від оборони в атаку створив ще добрих з п'ять гольових моментів, проте тут вже росіянам або щастило, або ж виручав голкіпер.

Все той ж Бейл попереду як на велосипеді обходив двох-трьох захисників суперника і постійно створював небезпеку. І навіть заміна одного Бєрєзуцкого на іншого не принесла бажаного результату.

Світлина УЄФА

Оборона Росії продовжувала "валитися", що і стало наслідком третього м'яча. Цього разу Бейл опинився в штрафному з м'ячем, уникнувши положення поза грою, і ударом зовнішньою стороною ступні пробив голкіпера.

Ближче до кінця гри "дракони" повністю віддали супернику ініціативу, граючи на контратаках. Але і за такого перебігу подій Росія не знала, що робити попереду. Вся гострота, на яку спромоглася "могучая футбольная дєржава" - пара ударів Дзюби над поперечкою.

У підсумку, Вельс повністю переграв свого суперника, відправившись до раунду плей-офф. Росіяни ж з такою грою цілком заслужено відправляються в аеропорт на рейс до Москви. Команда Слуцкого безславно залишає Францію.

Знайомтесь, Росія: Ще одна спроба повторити успіх 2008-го року

Знайомтесь, Вельс: Кріс Коулмен і його "дракони"

Коментарі ()