Головне

Ярмоленко і Степаненко помирилися, "динамівець" визнав провину. ВІДЕО

19.05.2016 15:50 2288 0

Перед оголошенням складу збірної України Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко залагодили конфлікт, який стався після матчу Шахтар - Динамо у Львові.

Півзахисник Динамо і збірної України Андрій Ярмоленко в присутності президента ФФУ Андрія Павелка приніс вибачення своєму партнеру по збірній Тарасу Степаненку.

"У нас попереду дуже важливий турнір, і я хочу щоб в нашій збірній панували мир і дружба. Я звик відповідати за свої вчинки і знаю, те, що зробив в матчі з Шахтарем, було неправильно. Сподіваюся, що ми з Тарасом потиснемо один одному руки і будемо готуватися до Євро", - зазначив Андрій Ярмоленко.

Прокоментував примирення і Степаненко.

"Поговорили з Андрієм, всі питання вирішені. Те, що було зроблено, зроблено на емоціях. Сподіваюся, що такого більше не повториться, нам з Андрієм ще разом довго грати в збірній, скажімо так. Тому, конфлікт вичерпано", -наводить слова Степаненка MatchDay.

Не залишився осторонь і президент ФФУ Андрій Павелко.

"Кожен з нас розуміє рівень відповідальності, щоб наша команда вирушила на перший збір єдиним колективом, єдиною душею і єдиною сім'єю. Я вдячний хлопцям. Так, вони емоційні, але це життя - треба вміти визнавати свої помилки", зазначив очільник ФФУ.

"Наші хлопці якраз є Чоловіками з великої літери", - наводить слова Павелка Динамомания.

Нагадаємо, що КДК ФФУ покарав Андрія Ярмоленка трьома матчами дискваліфікації, а також змусив заплатити грошовий штраф у розмірі 50 тисяч гривень.

Коментарі ()