Головне

Павелко: Збірна України не буде мати проблем у підготовці до Євро-2016

19.11.2015 15:18 1116 0

Національна збірна України у підготовці до Євро-2016 не буде мати жодних проблем.

"Після виходу збірної України на Євро-2016 перед нами буде стояти завдання максимально якісно підготувати команду до фінального турніру у Франції. Спробуємо підібрати найсильніших суперників для спарингів та зробимо все можливе, аби команда готувалася на найвищому європейському рівні. ФФУ дуже активно займеться пошуком належних умов для базування та тренування національної збірної перед Євро2016".

Також Павелко розповів, що першим українську збірну з виходом на Євро-2016 привітав президент України Петро Порошенко і дав доручення якісно готувати команду до змагань у Франції.

"Відразу після гри свої привітання з виходом на Євро-2016 мені передав президент України Петро Порошенко, який щиро уболівав за нашу команді і у Львові, і у матчі в Словенії. До речі, це перший Президент, за прямої підтримки якого ми пройшли стадію плей-офф! Я був дуже гордий передати привітання від Президнента гравцям національної збірної. Також Петро Порошенко сказав, що в черговий раз українці показали себе як незламна та непереможна нація.

Також Президент зазначив, що футбольна команда має якісно підготуватися до футбольних змагань у Франції, і щоб збірна не мала жодних проблем в цій підготовці, - сказав Павелко.

Коментарі ()