Головне

Касільяс і Фабрегас вивели Іспанію до півфіналу. ВІДЕО

23.06.2008 00:39 613 0
Касільяс і Фабрегас вивели Іспанію до півфіналу. ВІДЕО

Останній чвертьфінал був найрівнішим за складом учасників, а отже гольової феєрії ніхто не чекав.

Початок гри пройшов за невеликої переваги іспанців, але нічого путнього Іспанія так і не створила. Ближче до середини тайму гра вирівнялася, проте гостроти в діях суперників не побільшало.

Проснулися команди хвилин за 10 до перерви. Спочатку на 36 хвилині після подачі з флангу, головою пробивав Тоні, але влучив у спину захисника, а хвилиною пізніше іспанці провели швидку атаку, Сільва на куту штрафного обіграв захисника, змістився в центр і пробив у ближній кут - поруч зі штангою.

Початок другого тайму був знову за іспанцями, але забити могла Італія. Де Россі на 61 хвилині закинув м'яч у штрафний на Каморанезі, той перевів на Тоні, Тоні виграв боротьбу у Касільяса, який пішов на перехват, м'яч відскочив до Каморанезі, але Касільяс встигнув повернутися у рамку і ногою відбив м'яч після удару італійця.

Усе для італійців могло закінчитися на 80 хвилині. Сенна пробив метрів з 40, Буффон зіграв невпевнено, не втримав м'яч у руках і той відскочив у штангу.

Через 3 хвилини вже іспанці могли пропустити. Ді Натале навісив з правого флангу, Гроссо міг розстрілювати Касільяса з лівого кута воротарського, але в останній момент Тоні, який не помітив партнера, зняв м'яч з ноги у Гроссо.

Додатковий час розпочався з обміну гольовими моментами. Вже на першій хвилині овертайму після затяжної атаки Сільва трохи не поцілив у кут воріт з лінії штрафного, а на 95 хвилині ді Натале виграв гору у Пуйоля, пробив, але Касільяс витягнув м'яч з-під перекладини.

На останній хвилині доданого часу Касорла пробіг лівим флангом, увійшов у штрафний, пробив у дальній кут, але у площину воріт не влучив, а Вілья не встиг замкнути дальню штангу. 0:0 після 120 хвилин і вдруге на 4 матчі долю путівки до півфіналу вирішується у серії післяматчевих пенальті.

Героєм серії став воротар іспанців Ікер Касільяс, який відбив 2 удари італійців - де Россі і ді Натале. Вирішальний пенальті у Іспанії забив Сеск Фабрегас.

Отже 26 червня на нас чекає ремейк Стартового матчу у групі D Росія - Іспанія.

Коментарі ()