Головне

Макаренко: Глобальних розносів від Шевченка не було

Євген Макаренко поділився емоціями, які нині переживають футболісти національної команди.
23.06.2021 13:30 2771 0
Макаренко: Глобальних розносів від Шевченка не було
Фото - Павло Кубанов

Півзахисник збірної України Євген Макаренко вказав на атмосферу у національній команді.

Про це розповів сам футболіст.

"Ми ще не були у ситуації, коли на турнірі такого рівня від нас вже нічого не залежить і потрібно лише чекати. Ми не вирішили завдання в останньому матчі з Австрією, аби напряму вийти в плей-офф, тому тепер нам залишається сидіти на нервах і стежити за результатами інших груп. Ми продовжуємо тренуватися у звичному режимі.

На вчорашньому тренуванні Андрій Миколайович зібрав нас і попросив заспокоїтися, прийти до тями. Всі хлопці дуже переживають. Це велика відповідальність перед усією країною і уболівальниками. Глобальних розносів якихось не було.

Актуально: Збірна України може вийти до плей-оф Євро-2020: варіанти продовження виступів

Щодо того, що я поки не зіграв на Євро жодної хвилини... Ми – один великий колектив. Робимо одну справу на благо всієї країни. Ті футболісти, які грають в основному складі – ключові, але запасні проходять той же тренувальний цикл і допомагають основній обоймі готуватися до ігор. Ми так само переживаємо. З трибун навіть важче.

Під час матчу з Австрією було спекотно. Навіть я, просто розминаючись – відчував це. Може наші хлопці не виглядали такими свіжими, як австрійці, але ми готувалися до подібних навантажень під час зборів. Просто це був не наш день", – відзначив Макаренко.

Коментарі ()