Головне

Хведеліані: Маліновський і Зінченко можуть вирішувати долю матчів

13.06.2021 11:39 2187 2
Хведеліані: Маліновський і Зінченко можуть вирішувати долю матчів

Джерело - Чемпіон.

Сьогодні збірна України зіграє перший матч на Євро-2020. Суперником підопічних Шевченка буде фаворит групи C збірна Нідерландів.

Наш експерт Іраклій Хведеліані поділився думками з приводу першої гри укранців на чемпіонаті Європи.

"По-перше, хочу висловити своє захоплення новою формою збірної. Автор ідеї - великий молодець. Український і грузинський народи мають схожі проблеми через Росію, тому дуже важливо використовувати міжнародну арену, щоб доносити світовому сумспільство, що Крим - це Україна, а Абхазія - Грузія.

Перша гра на турнірі такого рівня - завжди непроста. Звісно, значення першої гри на Євро важко переоцінити.

Ніхто не сперечається, що Нідерланди - фаворит групи, і всі інші команди будуть намагатися відібрати очки в матчах із Летючими голандцями. Я не думаю, що гра з Нідерландами стане для підопічних Шевченка ключовою. Попереду ще дві гри, тому важливо розподілити сили на увесь груповий етап.

Зінченко та Маліновський - лідери збірної України, вони здатні вирішувати долю матчів за рахунок індивідуальної майстерності.

Збірна Нідерландів - команда, яка заточена на атаку, робить акцент на фланги, у підопічних де Бура більше 40% успішних навісів. Україна краще тримає м'яч і комбінує, принаймні про це говорять цифри. Нідерланди багато часу проводять в атаці, але мають одну значну проблеми - багато фолять, що також може стати шансом для українців."

Коментарі ()