Головне

Володимир Кличко: Збірна України здатна вирішувати серйозні задачі

13.06.2021 09:04 2044 0
Володимир Кличко: Збірна України здатна вирішувати серйозні задачі

Джерело - Чемпіон.

Уже сьогодні збірна України матчем проти Нідерландів розпочне свій шлях, сподіваємося, переможний, на чемпіонаті Європи.

Легендарний український боксер Володимир Кличко поділився з Чемпіоном своїми думками та очікуваннями від Євро-2020.

- Володимире, чого очікуєте від збірної України на Євро?

- Від збірної України очікую видовищної гри, гарного результату та футболу. Фінали чемпіонатів Європи та світу – відмінна нагода гучно заявити про себе та продемонструвати свою майстерність, силу волі та одержимість в бажанні досягти результату. Турнірний шлях ніколи не буває легким, але наша команда вже неодноразово доводила, що може вирішувати надскладні завдання. Концентрація у ключові моменти, ментальна сила та віра у перемогу – запорука успіху. Зараз у збірній України багато амбітних та кваліфікованих гравців, тож, сподіваюся, команда зможе досягти успіху, подарувавши позитивні емоції та гідний приклад своїм відданим шанувальникам.

- Не ризикнете вгадати майбутнього чемпіона?

- Прогнози у спорті – річ невдячна. Іноді достатньо однієї дрібниці, щоб стартові розклади полетіли шкереберть. Зважаючи на непрості умови, в яких кілька років живе світ, на перший план вийдуть концентрація, бажання перемогти та готовність пожертвувати всім заради успіху. Фаворитів багато – Німеччина та Іспанія, Італія та Франція, Португалія та Англія. А хто із цих команд буде краще готовий, у перше чергу в ментальному плані, побачимо зовсім скоро.

- Повернення вболівальників на трибуни має додати атмосфери свята...

- Світ, хоча вже й не буде колишнім, але поступово повертається до звичного життя. Символічно, що саме великим спортивним турніром Європа знову відчиняє свої кордони. Чемпіонат Європи – це в першу чергу, свято футболу, спорту та єдності. Саме тому, сподіваюсь, що Євро-2020 в черговий раз об’єднає Європу, ставши яскравим та незабутнім видовищем. А що стосується спортивних сюрпризів, то вони  обов’язково трапляться: на таким турнірах не буває по-іншому.

Коментарі ()