Головне

Красюк: Вийшов Вася із прапором рідного міста. Навіщо засуджувати людину?

Промоутер Усика прокоментував дії Ломаченка
16.12.2021 07:03 3933 6
Красюк: Вийшов Вася із прапором рідного міста. Навіщо засуджувати людину?

Промоутер українського боксера Олександра Усика Олександр Красюк здивувався тим, що Василь Ломаченко після бою проти Річарда Коммі підняв над головою прапор рідного міста Білгорода-Дністровського.

Про це заявив сам промоутер.

"Репутаційний удар по Васі в Україні? У нього тут завжди були "за" та "проти". Думаю, що це не сильно змінить ставлення до нього. Ті, хто люблять боксера, продовжуватимуть його любити, а ті, хто його ненавидять, шукають причини.

Знаєте, існує два типи свідомості – свідомість бджоли та свідомість мухи. Бджола завжди летить на квіточку та харчується пилком, а муха харчується чимось іншим. Але вони всі існують в одній і тій самій реальності.

Засуджувати Ломаченка? За що засуджувати? Ну, вийшов він з прапором рідного міста. Не знаю, чи є сенс засуджувати людину в такій ситуації. Я до цього дуже нейтрально ставлюся.

Я здивувався, що не побачив там прапор України, тому що це звична історія. Ну а він вийшов за межі звичного", - зазначив Красюк.

Раніше, Василь Ломаченко вирішив відповісти всім, хто розкритикував його за святкування перемоги над Річардом Коммі з прапором рідного міста Білгород-Дністровського, а не України.

Коментарі ()