Головне

Промоутер Усика - про виклик Грицая: Чи згадають про нього через місяць?

На думку Красюка рядовий спортсмен побажав стати більш відомим
17.05.2020 16:10 4806 3
Промоутер Усика - про виклик Грицая: Чи згадають про нього через місяць?

Зростаюча популярність боксера Олександра Усика не залишає байдужим практично нікого і тому борець з Шепетівки Богдан Грицай кинув виклик.

Промоутер українського суперважковаговика Олександра Усика Олександр Красюк

"Зростаюча популярність Усика не залишає байдужим практично нікого. Публічні особи, спортсмени, політики - всі намагаються бути почутими. І для цієї мети використовують згадку про найпопулярнішого спортсмена нашої країни. Кажуть різне... але мета, яку переслідують, все ж є егоїстичною в кожному окремому випадку.

Важливо: Тренер Грицая: В Усика з Ломаченком куратор із ФСБ

Не виняток і виклик, кинутий юним борцем з Шепетівки, про якого ніхто ніколи не чув. Рядовий спортсмен побажав стати більш відомим, ніж належить бути атлету з не настільки видатним досягненням в спорті. І ось уже близько двох тижнів активна частина суспільства бурхливо обговорює дану молоду людину. Чи згадають про нього через місяць? Чи ввійде він в історію? Чи стане він легендою? Одне можна сказати з упевненістю, що цього точно не відбудеться внаслідок кинутого ним виклику Усику. До цієї класифікації відносяться і всі інші особи, які встигли скористатися "мейнстрімом" і кинути виклик легендарному спортсмену. Але кілька сотень підписників в інстаграмі можуть додатися", - сказав Красюк.

Коментарі ()