Головне

Ломаченко: Я дуже давно стою у черзі за титулом абсолютного чемпіона світу

Перед боєм з Кемпбеллом вийде в ефір інтерв'ю Ломаченка
29.08.2019 15:19 1434 0
Ломаченко: Я дуже давно стою у черзі за титулом абсолютного чемпіона світу

Василь Ломаченко знаходиться у двох кроках від своєї завітної мрії звання абсолютного чемпіона світу. 

Про це боксер заявив в інтерв'ю телеканалу Інтер.

31 серпня о 22:00 у програмі Більше боксу на Інтері буде трансляція бою між українцем Василієм Ломаченко та британцем Люком Кэмпбеллом. Цей один із самих озимих боксерських поединків року: переможець зможе об'єднати три види - WBA, WBO та WBC - і приблизно до титулу всебічного чемпіонату світу. Напереродні Василь Ломаченко дав ексклюзивне інтерв'ю телеканалу Інтер, яке телеглядачі зможуть побачити в ефірі перед боєм.

"Ми запитали у Василя про все, що цікавить його уболівальників. - Наприклад, з ким він хотів би зустрітися за об'єднання титулів. Відповідаючи на це питання, боксер нарешті прокоментував нападки в свою сторону американця Теофімо Лопеса, від чого довго утримувався. Також ми торкнулися в розмові теми домінування українських боксерів в світовому боксі. І наостанок з'ясували, чим Василь планує зайнятися після закінчення боксерської кар'єри. Заінтригує: ставати тренером він не планує", - зазначив керівник редакцій спортивних програм телеканалу Інтер Роман Кадемін.

За словами Василя Ломаченка, можливість поспілкуватися з екрана з українцями випадає нечасто, тому заради інтерв'ю боксер навіть здійснив перерву у підготовці до бою.

"Я дуже давно стою у черзі за титулом абсолютного чемпіона світу. - Я намагався це зробити, як тільки прийшов у професійний бокс. Правда, починав з іншої вагової категорії - 57 кг. Не вийшло: промоутери не змогли домовитися між собою, так що довелося піднятися в іншу вагову категорію - 59 кг. Там сталася ідентична ситуація. І вже тільки в категорії 61 кг справа зрушила: з'явився один пояс, потім другий, і зараз буду боксувати за третій.

Коли Усик став абсолютним чемпіоном світу, я зрозумів, що домогтися подібного в професійному боксі реально. Потрібно дочекатися свого моменту і використовувати його. Тепер цей шанс потихеньку підходить до мене", - зазначив Ломаченко.

Більше про спортивні плани українського чемпіона, його співпраці зі знаменитим промоутером Бобом Арумом, конкуренції між українськими боксерами, сім'ю і захоплення - в ексклюзивному інтерв'ю Василя Ломаченка програмі Великий бокс вже в цю суботу, 31 серпня, о 22:00 на Інтері.

Раніше, британець заявив, що шокує всіх перемогою над українцем.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Кемпбелл розсудить шотландський рефері.

Коментарі ()