Головне

Усик жорстко висловився про диванних експертів та політичну складову бою із росіянином

28.02.2018 18:10 5517 0
 Олександр Усик та Мурат Гассієв

Олександра Усика не цікавить думка експертів та вболівальників, які говорять у першу чергу про політичну складову майбутнього фіналу WBSS. 

Протистояння проти росіянина Мурата Гассієва - це у першу чергу боксерський матч, а не боротьба представників двох держав, заявив Усик в інтерв'ю.

"Для мене ситуація одна - фінал Всесвітньої боксерської суперсерії. На кону стоять п'ять чемпіонських поясів і Кубок Мохаммеда Алі. Тому мене напружувати має тільки одне - як мені підготуватися якісно, ​​де це буде проходити, скільки і коли. Ось це у мене на порядку денному", - заявив Усик. 

"А те, що хтось хоче щось розгойдувати...Нехай гойдалку розгойдає. Посадить свого кента і туди-сюди хитає. Я дітей своїх так качаю. Син каже: "Ще-ще і вище". Ось нехай один одного на гойдалки похитають. До зали нехай сходять, банку качнути нормально. Або їдять волоські горіхи і читають літературу, щоб мізки свої прокачати", - цитує українського боксера Обозрєватєль.

Також Усик окремо розповів про так званих експертів.

"Мене це взагалі абсолютно не "парить". Тому що я у залі "вмираю". А цей "експерт" сів, провів якийсь аналіз і каже, як мене перемогти. Він абсолютно мене не знає. Те, що він дивиться мене по телевізору і бачить мої бої, - це 3% від всієї роботи. Він не знає, що у мене в голові, що я хочу зробити і що буду", - вважає Усик. 

"Нехай у них будуть гроші, їжа, вони будуть годувати своїх дітей, близьких. Це взагалі відмінно. Просто іноді вони занадто передають куті меду зі своїм аналізом і професіоналізмом. Тому що людина, яка не займалася боксом, не отримувала по пиці і сама не биоа, в принципі не може провести такий глибокий аналіз", - додав український боксер.

Нагадаємо, поєдинок Усик - Гассієв заплановано на 11 травня у Саудівській Аравії. 

Раніше Усик зробив заяву щодо майбутньої зустрічі з Гассієвим, наголосивши на тому, що йому не потрібна політика.

Коментарі ()