Головне

Українець Постол дізнався ім'я наступного суперника

04.10.2017 20:27 671 0

Екс-чемпіон світу за версією WBC у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) українець Віктор Постол (29-1, 12 KO) зустрінеться із непереможеним американцем Регісом Програїсом (20-0, 17 KO). 

Про це стало відомо під час проведення у столиці Азербайджана Баку конгрессу WBC (Всесвітнього боксерського союзу).

Де і коли відбудеться двобій, поки невідомо, але у WBC визначили, що переможець поєдинку зможе провести зустріч із тріумфатором матчу Карлос Рамірес - Амір Імам.

У разі перемоги в двох боях, 33 -річний Постол зможе посперечатися за чемпіонський титул, який зараз належить американцю Теренсу Кроуфорду.

Нагадаємо, що саме Кроуфорду Постол програв чемпіонський титул WBC - 23 липня 2016 року американець здолав українця єдиноголосним рішенням суддів.

Постол вже встиг прокоментувати свій майбутній поєдинок.

"Я вдячний WBC, його голові Маурісіо Сулейману, а також моїй команді за те, що вони зробили все, щоб цей бій відбувся. Я знову хочу стати чемпіоном світу", - заявив в інтерв'ю ES News боксер із Київщини.

"Суперник пообіцяв нокаутувати мене? Багато хто говорив про це. Але насправді були самі нокаутовані. Тому і Програїс буде змущений відповідати за свої слова", - додав Постол.     

Раніше повідомлялося, що колишній суперник Віктора Постола аргентинець Лукас Матіссе вдало повернувся в ринг через півтора року після поразки від українця.

Віктор Постол
Коментарі ()