Головне

Українські отамани можуть відновити виступи у WSB у наступному сезоні

01.07.2017 09:29 899 0
Українські отамани можуть відновити виступи у WSB у наступному сезоні

З 2018 року планується відновити виступ команди Українські отамани у Всесвітній серії боксу (WSB), проте спочатку повинні бути погашені заборгованості за 2015 рік.

Про це заявив радник президента Федерації боксу України Дмитро Гайструк.

"Цей сезон Українські отамани пропустили з кількох причин. Ви пам'ятаєте, у нас були певні труднощі з фінансуванням у 2015 році. Вони тривають. Екс-перший віце-президент Ігор Палиця, на жаль, так і не закрив свою частину фінансових зобов'язань по тому сезону", - сказав він.

"Ми сподіваємося, що найближчим часом розрахунок буде проведений. Контакт, яким би не був, але він залишається, але й осад залишився", - додав він.

Гайструк наголосив, що саме ця ситуація з недофінансуванням дуже сильно вплинула на процес підготовки хлопців до Ріо.

"Це залишилося у минулому. Зараз почався новий етап, але всім нам хочеться, щоб питання були закриті належним чином, незаважаючи на те, що пройшло вже більше двох років", - зауважив він.

На його думку, погашення заборгованості - обов'язкова умова для відновлення команди; і перед тренерами, і перед підрядниками, а також перед міжнародною асоціацією, передає XSPORT.ua.

"З огляду на, що з наступного року планується розігрувати ліцензії не тільки на Олімпійські ігри, а й на чемпіонат світу через Всесвітню серію боксу, нам необхідно відновити нашу участь у WSB. У наступному сезоні хотілося б зібрати команду, яка буде гідна представляти Україну у WSB. Я впевнений, що всі цього чекають", - підсумував він.

Нагадаємо, Українських отаманів не допустили до сезону WSВ через борги партнера Коломойського.

Згодом усіх боксерів виставили на драфт.

 
Коментарі ()