Головне

Салідо погодився на реванш з Ломаченком: бій може відбутися 5 серпня

21.06.2017 10:21 2879 0

Контракт на реванш між чинним чемпіоном світу WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг) українцем Василем Ломаченком (8-1, 6 КО) й екс-чемпіоном у двох категоріях мексиканцем Орландо Салідо (44-13-4, 31 КО) узгоджений і близький до підписання.

За інформацією журналіста LA Times, для проведення бою на 5 серпня вже зарезервована арена Staples Center у Лос-Анджелесі (США).

У Boxingscene зв'язалися з менеджером мексиканця Шоном Гіббонсом для підтвердження або спростування інформації, і той констатував, що сторони погодили умови, і про поєдинок можуть оголосити вже на цьому тижні.

"Салідо дав принципову згоду на реванш, - сказав Гіббонс. - Орландо погодився на запропоновані фінансові умови, і нам залишилося вирішити тільки одну річ, з якою повинна розібратися Top Rank".

"Ми зробили все можливе, щоб дати Ломаченко шанс поквитатися за єдину поразку на профірингу", - зауважив він.

За словами Гіббсонса, Салідо став старше та трохи більше втомився, тоді як Ломаченко став краще, і це робить майбутній бій інтригуючим.

"Орландо як і раніше може рубатися всю ніч безперервно, до того ж, він більше Ломаченка. До четверга будемо про все знати", - передає його слова vringe.com.

Нагадаємо, що перший бій Ломаченко та Салідо відбувся у березні 2014 року та завершився спірною перемогою Орландо за очками.

Орландо Салідо
Коментарі ()