Головне

У Кличка заявили, що Володимир ще думає, чи йти йому з боксу

10.05.2017 22:43 1570 0

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі 41-річний українець Володимир Кличко визначиться зі своїм майбутнім у боксі до початку червня.

Про це в коментарі британському виданню Boxing News повідомив менеджер Кличка Бернд Бенте.

"Володимир був неймовірно розчарований після бою, коли ми всі разом сиділи в роздягальні. Зараз він вже почуває себе краще - він відпочиває у Флориді з дружиною і дочкою, розслабляється. Він прийме своє рішення дуже швидко, коли повернеться - не пізніше за початок червня. Наступним його кроком може бути або реванш, або відхід з боксу.

Зараз Володимир вже не такий розчарований. Він знає, що припустився деяких помилок, але також знає, що міг перемогти Ентоні.

Йому не вистачило двох-трьох точних ударів в шостому або навіть сьомому раундах. Він ще радитиметься з тренером і вирішувати, чи готовий він ще проходити таку важку тримісячну підготовку. Він радитиметься з братом, з тренером, і зі мною, але рішення прийме сам. Але йому не варто турбуваттися про те, що в реванші у нього не буде жодних шансів.

Я був здивований, що Володимир зміг піднятися в п'ятому раунді, але я також був здивований і тим, що Джошуа зміг піднятися в шостому. Коли ми покидали стадіон, ми усі знали, що стали свідками одного з найкращих боїв в історії суперважкої ваги. Він нагадав мені поєдинки Евандера Холіфілда з Ріддіком Боу, яких було три. Так що подивимося - чом би і ні"?, - цитує Бернда boxingnews.com.ua.

Коментарі ()