Головне

Хей: У реванші Джошуа поб'є Кличка дуже легко

06.05.2017 09:17 1533 0

В разі проведення матчу-реваншу Ентоні Джошуа з українським ветераном Володимиром Кличком Джошуа здобуде в ньому дуже легку перемогу.

Таку думку висловив колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях британець Девід Хей.

"Я думаю, що Кличко продовжить виступати і проведе матч-реванш, але я думаю, що Джошуа виграє його дуже, дуже легко. Джошуа буде тільки поліпшуватися, а Кличко вже не зможе боксувати так добре, як в минулий вікенд", - зазначив він.

"Українець міг би закінчити бій, якби натиснув, але він вирішив не ризикувати, а зробити ставку на довгу партію, за що тепер буде себе картати", - сказав Девід Хей, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Як відомо, у Лондоні у ніч на неділю, 30 квітня, завершився бій за титул чемпіона IBF і суперчемпіона WBA у суперважкій вазі між 27-річним британцем Ентоні Джошуа і 41-річним українцем Володимиром Кличком, де перемогу здобув британець.

Раніше Кличко натякнув, що не збирається завершувати кар'єру професійного боксера, втім, українець ще не робив офіційної заяви про проведення матчу-реваншу, можливість якого була прописана в контракті на бій.

Коментарі ()