Головне

Тайсон: Бій Джошуа - Кличко змінив бокс

05.05.2017 14:55 2646 0

Бій молодого британця Ентоні Джоуша з українським ветераном Володимиром Кличком підняв інтерес публіки до надважкого дивізіону на найвищий рівень за багато років.

Про це в інтерв'ю Sky Sports заявив  колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі американець Майк Тайсон.

"Всього один лише бій змінив весь бокс, всього один! І це як раз те, що і потрібно було боксу. Флойд Мейвезер робить багато грошей в боксі, ще багато маленьких хлопців, але всі хочуть бачити справжній бій супертяжів. Саме супертяжі роблять бокс настільки значущим видом спорту", - зазначив він.

"Інші хлопці можуть заробляти гроші, але вони не роблять бокс настільки значущим. Якщо Джошуа продовжить в тому ж дусі, він досягне неймовірних висот", - сказав Майк Тайсон, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Як відомо, у Лондоні у ніч на неділю, 30 квітня, завершився бій за титул чемпіона IBF і суперчемпіона WBA у суперважкій вазі між 27-річним британцем Ентоні Джошуа і 41-річним українцем Володимиром Кличком, де перемогу здобув британець.

Раніше Кличко натякнув, що не збирається завершувати кар'єру професійного боксера, втім, українець ще не робив офіційної заяви про проведення матчу-реваншу, можливість якого була прописана в контракті на бій.

Коментарі ()