Головне

Башир: Вашингтон вражає в спарингах з Кличком

18.04.2017 22:07 2227 0

Недавній суперник чемпіона WBC Деонтея Вайлдера американець Джеральд Вашингтон добре зарекомендував себе в спарингах з Володимиром Кличком.

Про це в інтерв'ю BW TM  повідомив другий тренер колишнього дворазового чемпіона світу в надважкій вазі українця Володимира Кличка Джеймс Алі Башир.

"Кожен день спостерігаю спаринги Джеральда Вашингтона з Володимиром Кличком в тренувальному таборі, і знаєте що? Для хлопця, який почав займатися боксом в 2007 році і не мав серйозної любительської кар'єри, він дуже непоганий боксер", - зазначив він.

"Він завдає дворазовому чемпіону світу в надважкій вазі такий же шкоди, як і отримує сам. Я вражений його формою і його майстерністю. Я думаю, що цей хлопець може стати чемпіоном світу", - додав Башир.

Башир зізнався, що був значно нижчої думки про Вашингтона до його спарингів з Володимиром.

"Бій Вашингтона з Вайлдером? Там Вашингтон боксував добре, але коли пропустив удар - не знав, що робити. Йому потрібно було взяти коліно або зв'язати Вайлдера в клінчі, а ніхто цього йому не навчив", - сказав тренер.

"Але, навіть враховуючи, що він непогано виглядав проти Вайлдера, я був значно нижчої думки про Вашингтона до його спарингів з Володимиром", - сказав Джеймс Алі Башир, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, бій Джошуа - Кличко пройде на Вемблі 29 квітня.

Коментарі ()