Головне

Промоутер Соси: Кажуть, Джейсон не зможе виграти навіть півраунда в бою з Ломаченком

08.04.2017 16:57 2093 0

Рассел Пельтц, промоутер Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО), каже, що майбутній суперник американця українець Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) ще не заслужив звання великого боксера.

"Кажуть, що Соса не зможе виграти навіть півраунда в бою з Ломаченком. Навіть мої близькі друзі сказали, що мій підопічний - це хлопчик для биття.

Я не можу сказати, великий Ломаченко чи ні. Він провів лише вісім профіпоєдинків. Я впевнений, що він приголомшливий боксер. Але якби Майк Тайсон завершив кар'єру після кар'єру після перемоги над Спінксом в 1988-му, то ми навряд чи б говорили про нього нарівні з Джо Луїсом і Мохаммедом Алі.

Не можна оцінити боксера до того, як він закінчив кар'єру. Ще місяць тому всі порівнювали Геннадія Головкіна з Марвіном Хаглером. Головкін - приголомшливий боксер. Але давайте подивимося, як складеться кінець його кар'єри. Тому що в бою з Джейкобс для Triple-G було багато неприємних моментів. Люди насправді не знають, наскільки він хороший.

Я не пам'ятаю, коли Соса був останній раз фаворитом в поєдинку. Він безумовно не був таким в протистоянні з Ніколасом Волтерсом. Чи не був він лідером і в бою з Хавьером Фортуною. Також я читав, що його перемога над Стівеном Смітом в Монте-Карло викликала у багатьох сумніви.

Яка найгірша річ може статися в бою Ломаченко - Соса? Якщо Джейсон буде нокаутований в першому раунді. Так як і Джек Демпсі, Макс Шмелінг, Джон Генрі Льюїс, Боб Монтгомері, Джой Максим, Джо Волкотт, Флойд Паттерсон, Сонні Лістон, Еміль Гріффіт, Майкл Спінкс і Кен Нортон. Знаєте, що їх усіх об'єднує? Всі вони входять в Зал боксерської слави", - цитує промоутера 24boxing.com.ua з посиланням на Boxing Scene.

Раніше повідомлялося, що Соса не зміг з першого разу вкластися у свою вагу.

Коментарі ()