Головне

Вайлдер: Хотів захищати свою країну проти Росії, але Поветкін все зіпсував

17.02.2017 09:50 1309 0

Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі американець Деонтей Вайлдер під час телефонної конференції з представниками ЗМІ розкритикував росіянина Алєксандра Повєткіна за вживання заборонених препаратів.

Американець сподівається, що наш спорт очиститься від допінгу і люди зможуть отримати бої, які вони хочуть бачити.

"Це просто сміхотворно і сумно одночасно. Сподіваюся, наш спорт очиститься від допінгу і люди зможуть отримати бої, які вони хочуть бачити. Я просто ненавиджу ситуації, коли є відмінні бійці, але деякі бої не можуть відбутися, тому що вони хочуть дещо вживати", - наголосив він.

"От така ситуація була в Повєткіна в бою зі мною. Я з нетерпінням чекав цього бою, з нетерпінням чекав поїздки до Росії, щоб захищати мою країну, Сполучені Штати, проти Росії. Проти якої країни краще захищати свою країну, як не проти Росії?", - додав Вайлдер.

Він ще раз наголосив, що спорт треба очистити, поки його ще не зовсім зіпсували.

"Я з нетерпінням цього чекав, але не міг цього зробити через чиїсь вибрики. Спорт треба очистити, поки його ще не зовсім зіпсували", - заявив Вайлдер, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, 13 лютого суд присяжних США визнав Алєксандра Повєткіна винним в тому, що він приймав мельдоній після того, як його його заборонили.

У свою чергу президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман підкреслив, що організація може застосувати додаткові санкції до Алєксандра Повєткіна після вердикту суду присяжних.

Коментарі ()