Головне

Соса перед боєм з Ломаченком відмовився від пояса "регулярного" чемпіона WBA

16.02.2017 11:30 1938 0

Американський боксер Джеймсон Соса, що володів поясом "регулярного" чемпіона світу за версією WBA в другій напівлегкій вазі, вирішив відмовитися від титулу.

Про це заявив президент Всесвітньої боксерської асоціації Жилберто Мендоса.

За словами Мендоси, таке рішення Соси продиктоване бажанням провести бій з чемпіоном світу WBO в цій же ваговій категорії - Василем Ломаченком.

Враховуючи бажання WBA залишити в кожній вазі по одному чемпіонові, позбавившись від приставок "супер", "тимчасовий" і "регулярний", Соса був обов'язковим претендентом на бій з Хесреелом Корралесом, що володіє титулом "суперчемпіона".

"Джейсон Соса звільнив титул, - заявив Мендоса. - Корралес залишається "суперчемпіоном". Відповідно до правил в цьому дивізіоні не буде ніякого іншого чемпіона. Як і було обіцяно, ми вже очистили 8 категорій".

Як повідомив Мендоса, про своє рішення Соса письмово повідомив WBA, пояснивши, що бій з українцем, який транслюватиметься на телеканалі HBO, дає йому можливість не лише поліпшити фінансові статки але і вплинути на подальшу кар'єру, повідомляє офіційний сайт фан-клубу братів Кличків.

Бій Ломаченко-Соса пройде 8 квітня на арені MGM National Harbour в передмісті Вашингтону - Оксон-Хілле (штат Меріленд).

Коментарі ()