Головне

Кличко: Наступний з'їзд Всесвітньої боксерської ради (WBC) може відбутися в Києві

13.12.2016 15:27 971 0

Наступний щорічний з'їзд Всесвітньої боксерської ради (WBC) може відбутися в українській столиці.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на 54-ому з'їзді організації, який відбувається в Сполучених Штатах.

Кличко виступив на відкритті форуму, участь у якому беруть такі легенди спорту, як Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс, Ларрі Холмс, Хуліо Сесар Чавес, Рой Джонс, Насім Хамед, Ріддік Боу, та інші.

"Я провів переговори з президентом WBC Маурісіо Сулейманом, запропонував йому, щоб наступний з'їзд Всесвітньої боксерської ради відбувся в Києві. Ми попередньо домовилися, це може статися в серпні наступного року. І сподіваюся, незабаром буде ухвалене позитивне рішення на користь Києва", - відзначив Кличко

"Це буде престижно для нашого міста приймати захід такого рівня. І багато відомих спортсменів з різних країн світу відвідають Україну. Моє завдання як мера залучати більше таких міжнародних подій до Києва", - наголосив Віталій Кличко, слова якого наводить kiev.klichko.org.

На церемонії відкриття з'їзду також вшанували пам'ять Мухаммеда Алі, який був чемпіоном WBC.

Показали фільм про легендарного боксера і громадського діяча. На заході була присутня і також виступила донька Алі - Лейла.

В різні часи чемпіонами за версією WBC також були Майк Тайсон, Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Віталій Кличко.

Також Віталія і Володимира Кличків відзначили сертифікатом Книги рекордів Гіннеса за те, що брати виграли 40 боїв у суперважкій категорії з 26 червня 1999 року по 25 квітня 2015 року.

Як відомо, Всесвітня боксерська рада (WBC) на 54-му щорічному з'їзді оголосила українця Віталія Кличка "Вічним" чемпіоном світу в суперважкій вазі за своєю версією.

Світлина kiev.klichko.org
Коментарі ()