Головне

Промоутер Лєбєдєва хоче реваншу з Гассієвим

05.12.2016 18:31 610 0

Промоутер чемпіона світу за версією WBA в першій важкій вазі росіянина Дениса Лєбєдєва Андрій Рябінскій готовий почати переговори про матч-реванш Лебедєва з іншим російським боксером Муратом Гассієвим, в бою з яким Лєбєдєв втратив чемпіонський титул IBF.

Про це Рябінскій заявив в інтерв'ю Р-Спорт.

"Обидва шикарно провели бій, обидва мужики, гідні поваги. Був прекрасний бій. З суддями не прийнято сперечатися, але я б дав нічию. Це було б справедливе рішення. Денис добре проявив себе в цьому бою, а те, що він програв один раунд (п'ятий) з великим відставанням через нокдаун, це ні про що не говорить", - сказав він.

"Денис багато ударів протягом усього бою завдав, набрав багато очок, виграв багато раундів. Ми ще не розмовляли про плани, треба відновитися, прийти в себе. Я б почав переговори про реванш, це було б класно", - сказав Рябінскій.

Нагадаємо, російський боксер Мурат Гассієв (24-0, 17 КО) завоював титул чемпіона світу за версією IBF в першій важкій вазі, перемігши розділеним рішенням суддів свого співвітчизника Дєніса Лєбєдєва (29-3, 22 КО).

Коментарі ()