Головне

Вайлдер: Мариухана не впливає на організм боксера

03.07.2016 15:31 1089 0

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC американець Деонтей Вайлдер (36-0, 35 КО) вважає, що марихуана ніяк не впливає на організм боксера.

"Я б краще провів бій і заробив свої гроші. Але зараз цим займаються вже наші юристи, і, треба сказати, вельми успішно. Цікаво, що сам Рябінський і його команда вже були в аналогічній нашій ситуації кілька років тому. Вони тоді виграли свій позов. Так чому ж вони думають, що наша ситуація чимось відрізняється, і їм будуть якісь поблажки?

Що стосується того, що Арреола попався на марихуані колись ... Що ж, багато людей, та й спортсмени курять травку. Що стосується особисто мене, то я не допускаю потрапляння в своїй організм будь-якого виду допінгу або наркотиків. Кріс це зробив.

Але марихуана не може дати йому нічого в бою. Травка не дасть йому ніяких сил, тому я не хвилююся з цього приводу.Ситуація, що склалася, на жаль, частина цього бізнесу - одні хочуть виступати в рівних умовах, інші хочуть перемагати обманним шляхом ", - цитує Вайлдер 24boxing.com.ua з посиланням на Boxing Scene.

Нагадаємо, що бій Вайлдера з Арреолою пройде 16 липня в Бірмінгемі. 

Деонтей Вайлдер
Коментарі ()