Головне

Українці Лазарєв і Хегай здобули перемоги на вечорі боксу у Москві

03.06.2016 23:10 1006 0

В андеркарті у Максіма Власова (34-2, 18 КО) й Ісмаїла Сіллаха (23-3, 18 КО) перспективний український напівсередньоваговик Денис Лазарєв (5-0, 2 КО) здобув свою п'яту перемогу у професіоналах.

Він виграв одноголосним рішенням суддів у вельми міцного та досвідченого узбецького боксера Бахрома Пайозова (23-6, 15 КО).

Якщо у першій половині поєдинку непоступливому Пайозову вдалося надати менш досвідченому на профі-рингу Лазарєву гідний опір, то протягом трьох заключних раундів проспект з Хмельницького бив суперника, що називається, "в одну хвіртку", але так і не зміг звалити стійкого уродженця Узбекистану.

Таким чином, Денис зберіг свій послужний список чистим від поразок і записав собі актив першу значиму перемогу на профі-рингу.

У межах цього ж шоу тріумфував й інший перспективний український боксер, який виступає у вазі "суперпівня", нокаутер з Одеси Арнольд Хегай (6-0-1, 5 КО).

Йому треба було всього три хвилини, щоб розправитися з невідомим кенійцем Френсісом Кімані (7 -3-2, 5 КО), передає boxnews.com.ua.

Коментарі ()