Головне

Гловацьки: Я готовий битися з Усиком в Києві

11.05.2016 14:37 1101 0

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Кшиштоф Гловацьки (26-0, 16 КО) готовий провести бій з обов'язковим претендентом українцем Олександром Усиком (9-0, 9 КО) в Києві.

Про це повідомив сам польський боксер.

"Я думаю, що він хороший боєць, олімпійський чемпіон. Для фанатів це може бути відмінний бій. Фанати люблять Усика. Він зацікавлений у здобутті місця, яке звільнилося після братів Кличків", - зазначив він.

"Я готовий битися з Усиком в Києві. Все свідчить про те, що бій з ним буде ще одним кроком у моїй кар'єрі. Я чекаю його з нетерпінням", - сказав Гловацьки, слова якого наводить Трибуна.

Раніше повідомлялося, що сторона Усика запропонувала Гловацьки 350 тисяч доларів за бій в Одесі.

Зараз команди Гловацьки та офіційного претендента на його титул українця Олександра Усика ведуть переговори по поєдинку.

Якщо сторонам не вдасться досягти угоди до 18 травня, будуть оголошені промоутерські торги, мінімальна заявка на яких складе 300 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося, що бій чемпіона світу за версією WBO в першій важкій вазі поляка Кшиштофа Гловацьки з обов’язковим претендентом на його титул українцем Олександром Усиком скоріш за все відбудеться в США.

Раніше повідомлялося, що бій Усик - Гловацьки можуть прийняти стадіони Києва, Львова або Одеси.

Коментарі ()