Головне

Усик не збирається виступати на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро

02.04.2016 10:15 666 0

Олімпійський чемпіон 2012 року в важкій вазі українець Олександр Усик, який виступає нині в професіоналах, не збирається їхати на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро, куди вперше за всю історію олімпійського боксу будуть допущені боксери-професіонали.

Про це він сказав в бесіді з журналістами на відкритому тренуванні збірної України з боксу.

"Дозволяти професіоналам боксувати на Олімпіаді - це повна нісенітниця. Боксуєш в професіоналах, а тут ти зібрався їхати до пацанів і забирати у них медалі - це таке, "що попало", - зазначив українець.

"Володимир Кличко? Те, що він сказав, що хоче їхати - це ж не ясно ще, поїде він чи ні. До мене теж підходили, питали про це, але я сказав, що ні, не хочу", - сказав Олександр Усик, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Як відомо, менеджер українця Володимира Кличка Бернд Бенте заявив, що Володимир Кличко візьме участь в Олімпіаді в Ріо, якщо йому це дозволить дата матчу-реваншу з британцем Тайсоном Ф'юрі.

Раніше повідомлялося, що Олександр Усик (9-0, 9 КО) отримав травму, в зв'язку з чим не зможе провести поєдинок проти британця Стівена Сіммонса (14-1, 6 КО), запланований на 23 квітня в київському Палаці спорту.

Як відомо, для Усика цей бій повинен був бути проміжним перед поєдинком з Кшиштофом Гловацьки.

Олександр Усик. Світлина k2ukraine.com
Коментарі ()