Головне

Володимир Кличко купить квартиру у Києві сестрі легендарного українського поета

12.03.2016 09:10 705 0

Екс-чемпон світу з боксу в надважкій вазі Володимир Кличко вирішив подарувати квартиру у Києві сестрі легендарного українскього поета Василя Стуса Марії Стус, яка через російську агресію змушена була покинути рідний Донбас.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив брат Володимира Віталій Кличко.

"Друзі! Я поговорив з братом, і ми вирішили, як розв'язати складну ситуацію з житлом для Марії Стус - сестри відомого українського поета Василя Стуса. Пані Марія через російську агресію і військові дії на Сході була вимушена покинути рідний Донбас. І сьогодні їй доводиться мешкати в скрутних умовах", - написав він.

"На жаль, у столичної влади немає правових підстав надати Марії Стус квартиру. У черзі на квартирному обліку в Києві перебувають десятки тисяч киян. Ми могли розглядати тільки варіант із тимчасовим житлом. Та Володимир погодився купити і подарувати квартиру Марії Стус. Вже найближчими днями :)" - запевнив Віталій.

Кличко зазначив, що Васиь Стус, який є знаковою постаттю для українців, просив попіклуватися про його близьких.

"Бо колись Василь Стус, який є знаковою постаттю для українців, просив попіклуватися про його близьких. Також зазначу, що минулого року в Києві відкрили сквер імені поета", - зазначив він.

"Столична влада заборонила на тому місці будь-яке будівництво і зробила капітальний ремонт скверу, за який громада боролася багато років", - написав Віталій Кличко.

Друзі! Я поговорив з братом, і ми вирішили, як розв'язати складну ситуацію з житлом для Марії Стус - сестри відомого укр...

Опубликовано Виталием Кличко 11 марта 2016 г.
Коментарі ()