Головне

Чарльз Мартін: Шкода, що це так закінчилося. Але Глазков був воїном

18.01.2016 09:51 901 0

Американець Чарльз Мартін (23-0-1, 21 КО) каже, що досі не мое повірити у свою перемогу над українцем В'ячеславом Глазковим (21-1-1, 13 КО).

"У мене є багато чого сказати. Я хотів продемонструвати все, до чого ми так довго готувалися. На жаль, це закінчилося так, як закінчилося. Але я скоро повернуся назад в ринг.

Я так схвильований, що до цих пір до кінця не усвідомлюю, що сталося. Я - чемпіон світу, нарешті. Стільки наполегливої роботи. Це був дуже довгий тренувальний табір - 11 тижнів. І це вилилося у велике роздратування й злість в ринзі. Кожен викинутий мною удар ніс у собі загрозу.

Я - терплячий і розважливий боксер - просто так удари не викидаю. Знаючи, що у мене в запасі 12 раундів, я спокійно чекав моменту, коли підловлю його.

Коли він впав, я навіть не зрозумів, що сталося, - знав, що не вдарив його. Шкода, що це так закінчилося. Але він був воїном. Він - хороший боєць. Сподіваюся, з ним все гаразд і це не завадить його кар'єрі.", - цитує Мартіна 24boxing.com.ua з посиланням на BoxingScene.

Раніше повідомялося, що Глазков хоче провести бій-реванш з Мартіном.

Чарльз Мартін. Світлина - bokser.org
Коментарі ()