Головне

Кличко: Останні кілька років я знав про поразки тільки з чуток

19.12.2015 09:30 647 0

Екс-чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 53 КО) написав на своїй сторінці в Linked In про те, що він відчував після поразки від британця Тайсона Ф`юрі (25-0, 18 КО).

"Останні кілька років я знав про поразки тільки з чуток. Я не програвав з часів бою з Леймоном Брюстером в 2004 році. Тоді я проаналізував свої помилки і старанно працював над самовдосконаленням. Успіх супроводжував мене 11 років, поки я не відчув гіркої поразки від Тайсона Фьюрі два тижні тому. Я був дуже засмучений - днями і ночами після бою я жахливо страждав, і це триває досі.

Але я вирішив провести матч-реванш проти Фьюрі. Я зробив це тому, що хочу довести, що в середині мене є те, що може дозволити мені вирішити цю проблему. З якоїсь причини я не зміг реалізувати свій потенціал в цьому бою. Але хочу змінити і зміню це в матчі-реванші.

Крім того, я знаю: програна битва - це ще не програна війна. "Поразка - не варіант", - кажу я собі і своїй команді знову. І тепер не треба занадто довго зализувати рани.", - написав Володимир Кличко, якого цитує 24boxing.com.ua.

Коментарі ()