Головне

Четверо українців вийшли до молодіжного півфіналу чемпіонату Європи

26.11.2015 15:21 210 0

У середу, 25 листопада, пройшли чвертьфінальні поєдинки молодіжного чемпіонату Європи-2015 з боксу, який приймає Польща.

За результатами заключного раунду попередньої стадії турніру четверо українців пробилися до півфіналів змагань, інформує сайт Федерації боксу України.

Таким чином, вони гарантували для команди нагороди цьогорічної континентальної першості.

У вазі до 64 кг перемогу здобув українець Артур Пригода. З рахунком 3:0 (30:27; 29:28; 29:28) він здолав представника Франції Нуралі Ердогана. У півфінальному двобої боксер зійдеться з турком Качаром Седатом.

У ваговій категорії до 81 кг Степан Грекул здобув дострокову перемогу над азербайджанцем Кудратом Гулієвим. У півфінальному двобої Степан поміряється силами з білорусом Аляксандром Халяєвим.

Чергову впевнену перемогу здобув капітан збірної України Роберт Мартон (вагова категорія 91 кг). З рахунком 3:0 (усі судді 30:27) Роберт переміг представника Німеччини Массіно Бург. У наступному колі він вийде на ринг проти росіянина Артьома Мікаеляна.

Переможну крапку для збірної "поставив" лідер збірної України у вазі понад 91 кг - В’ячеслав Гаврилюк. З розгромним підсумковим рахунком він здолав представника Угорщини Олаха Гергелі. У півфінальному поєдинку суперником В’ячеслава буде росіянин Валєрій Топузян.

За крок до нагород припинили виступи на змаганнях Андрій Тишковець (52 кг) та Владислав Роленко (75 кг).

Коментарі ()