Головне

Котто втратив чемпіонський пояс за версією WBC

18.11.2015 19:29 136 0

WBC прийняла гучне рішення позбавити 35-річного пуерториканця Мігеля Котто (40-4, 33 KO) його чемпіонського титулу в середній вазі.

Як повідомляє ESPN, вся біда полягає в тому, що Рада вимагає від Котто і Канело 600 тис. доларів за санкцію. Крім цього по 25 тис. доларів з Golden Boy і Roc Nation. Котто же вважає, що це занадто велика сума, оскільки промоутерська компанія Roc Nation заплатила суму в розмірі 800 тис. команді 33-річного казаха Геннадія Головкіна за те, щоб Котто надали можливість зустрітися з Саулем Альваресом 21 листопада.

У свою чергу в WBC проігнорували всі апеляції: "Рішення WBC засноване на тому, що Мігель Котто і його команда не бажають дотримуватися правил WBC, - заявив президент WBC Маурісіо Сулейман. - Зокрема правила, що стосуються санкціонування поєдинку. Простіше кажучи: вони не бажають поважати ті ж самі правила, які дозволили Котто стати чемпіоном. WBC бажає Котто всього найкращого. Ми шкодуємо, що все склалося подібним чином, і їм довелося прийняти це рішення".

Цікаво, якщо Котто виграє наступний бій проти Альвареса, то пояс все одно залишиться вакантним, повідомляє 24boxing.com.ua.

Коментарі ()