Головне

Нігерієць Дуродола сенсаційно нокаутував росіянина Кудряшова

04.11.2015 18:27 349 0

Нігерійський важковаговик Оланреваджу Дуродола (22-2, 20 КО) здобув сенсаційну перемогу технічним нокаутом в другому раунді над небитим раніше росіянином Дмітрієм Кудряшовим (18-1, 18 КО).

Дуродола дуже активно почав бій, викидаючи багато ударів, але, захопившись своєю атакою, пропустив важкий удар Кудряшова, після якого ледь втримався на ногах.

Росіянин кинувся добивати нігерійця, але той стояв і навіть зумів витримати страшний удар Кудряшова по корпусу. Перший раунд закінчився обміном ударами.

А от з самого початку другого раунду Дуродола знову пішов вперед, і його удари почали все частіше досягати голови Кудряшова.

Одним з них він потряс Кудряшова, після чого притис його до канатів і почав осипати градом ударів. Ситуація для Кудряшова все погіршувалася й погіршувалася, і в якийсь момент стало зрозуміло, що альтернативи зупинки бою немає - може бути важкий нокаут, пише boxingnews.com.ua.

Такої ж думки був і рефері Джей Нейді, який втрутився і зупинив брутальне побиття російського боксера - технічним нокаут.

Коментарі ()