Головне

Хитров: У разі перемоги в майбутньому бою, я отримаю місце в топ-10 рейтингу WBC

28.10.2015 08:42 566 0

Український боксер Євген Хитров (11-0, 10 КО) розповів про підготовку до титульного поєдинку WBC проти американця Джоша Лютерана (14-2, 9 КО), який відбудеться 31 жовтня в Кривому Розі.

"Я два місяці готуюся до поєдинку з Лютераном. На сьогоднішній день до бою я майже готовий, залишилися лише деякі нюанси. У нас збір почався ще в США. У мене були спаринги з чемпіоном світу Денні Джейкобсом, олімпійцем Маркусом Брауном. Я працював з усіма топ-боксерами, з якими можна працювати в Америці.
Я ставлюся з повагою до кожного суперника, незалежно від того, скільки боїв він провів, який у нього результат. Для мене кожен бій, кожен суперник - важливі. Тим більше, у разі перемоги в майбутньому бою, я отримаю місце в топ-10 рейтингу WBC.

Це буде найважливіший бій у моїй кар'єрі.
Я ніколи не планую закінчити бій достроково, але мій тренер каже мені, що якщо така можливість є, то потрібно закінчити бій раніше. Адже, чим довше бій, тим більше шансів отримати розсічення або травму.

Мої думки і моє серце завжди в Україні, в моєму місті. Я люблю Кривий Ріг, люблю Україну. По закінченню професійної кар'єри я б із задоволенням повернувся в своє місто, тут би жив розвивався, допомагав молодим боксерам, які також хочуть стати професіоналами. Це мої мрії, і я докладу максимум зусиль, щоб вони здійснилися ", - цитує Хитрова Сегодня.

Коментарі ()