Головне

Менеджер Кличка хоче організувати бій з Повєткіним, не зважаючи на політику

23.10.2015 12:41 904 0

Політика не перешкодить проведенню матчу-реваншу між російським боксером Алєксандром Повєткіним і чемпіоном світу за трьома престижними версіями українцем Володимиром Кличком.

Про це заявив менеджер Кличка-молодшого Бернд Бенте.

"Матч-реванш Володимира й Алєксандра був би фантастичним боєм. Але тут необхідно, щоб співпали умови. Володимир повинен перемогти Тайсона Ф'юрі, а Алєксандр - Деонтея Вайлдера", - сказав він.

"Якщо все вийде, то ми зможемо організувати такий бій. Володимир та Алєксандр - ментально сильні боксери, які нічого спільного не мають з політикою. Тому, чому б не провести цей поєдинок ще раз?" - додав менеджер, інформує ТАСС.

Попередній поєдинок між Повєткіним і Кличком пройшов восени 2013 року у Москві та завершився поразкою росіянина за очками.

Сам Повєткін, на рахунку якого 29 перемог (21 нокаутом) та одна поразка на професійному рингу, бачить у реванші головну мету своєї кар'єри.

Повєткін у найближчому поєдинку 4 листопада зустрінеться з поляком Маріушем Вахом. А на 2016 рік у росіянина запланований бій з чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) американцем Деонтеєм Вайлдером.

39-річний Кличко на даний момент володіє титулами чемпіона світу за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) та Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Найближчий поєдинок він проведе 28 листопада проти британця Тайсона Ф'юрі. Всього у послужному списку українця 64 перемоги (53 нокаутом) і три поразки.

Нагадаємо, Повєткін заявив, що якщо треба буде, він поїде у Київ, головне, щоб була безпека.

Коментарі ()