Головне

Українці отримали перших суперників на чемпіонаті світу з боксу

06.10.2015 20:57 103 0

У Катарі відбулася офіційна церемонія жеребкування чемпіонату світу з боксу серед чоловіків 2015 року.

Відповідно до рейтингу, жоден з українських боксерів не потрапив до числа "сіяних" спортсменів, інформує офіційний сайт Федерації боксу України.

У найлегшій ваговій категорії (49 кг) Україна розпочне виступи відразу з 1/8 стадії змагань. У поєдинку за потрапляння до чвертьфіналу Дмитро Замотаєв зустрінеться з представником Англії Джошуа Інглішом.

Доволі складний жереб дістався Ігорю Сопінському (52 кг). Уже у стартовому двобої він зустрінеться з представником Казахстану Олжасом Саттибаєвим.

Гідний супротивник дістався і Миколі Буценку (56 кг). У першому колі світової першості він вийде на ринг проти чемпіона Азії нинішнього року Чатчая Бутді (Таїланд).

Тимур Беляк (60 кг) розпочне свої виступи на чемпіонаті світу з 1/16 стадії. У першому колі змагань суперником буде представник Грузії Отар Ераносян.

З 1/16-ої стартує на світовій першості і лідер збірної України Віктор Петров (64 кг). У першому колі змагань він зустрінеться з португальцем Даніеліто Зоррілла.

Суперником Ярослава Самофалова (69 кг) по 1/16-й стане досвідчений боксер зі Швеції Кларенц Гоєрам.

Цікавий стартовий двобій на турнірі проведе представник Одеси Валерій Харламов (75 кг). Суперником буде потужний ірландець Майкл Орайлі.

Непростий шлях до нагород світової першості очікує на одного з найбільш яскравих боксерів збірної України Олександра Хижняка (81 кг). Лідеру у першому колі змагань дістався досвідчений алжирський боксер Абделхафід Бенчабла.

Геворг Манукян (91 кг) розпочне виступи на світовій першості з 1/8 стадії змагань. Суперником буде переможець пари Джахон Курбонов (Таджикистан) - Ігор Якубовськи (Польща).

У ваговій категорії +91 кг Україна не представлена.

Коментарі ()