Головне

Кличко: Я є фаном Ентоні Джошуа

22.09.2015 20:52 432 0

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-3, 53 КО) поділився своїми очікуваннями від бою двох британців Ентоні Джошуа (14-0, 14 КО) і Ділліана Вайта (16-0, 13 КО), який відбудеться 12 грудня в Лондоні.

"Я нечасто ходжу на бої, але заради цього бою я можу навіть витратити свій час і прилетіти до Великобританії. Це буде цікавий і видовищний бій, великий виклик для обох бійців і дуже небезпечний поєдинок для кожного з них.

Як я вже говорив, я є фаном Ентоні Джошуа. Я став його фаном. У нього відмінні якості. Я також знаю Ділліана, і він також відмінний хлопець. За Джошуа я спостерігав ще на Олімпіаді, як і за його подальшими кроками, які так схожі на мої після Олімпіади 1996 року. Я думаю, що Ентоні чекає яскраве майбутнє. Він все ще сирий, і йому потрібно багато чому навчитися, але я бачу неймовірний прогрес в кожному його бою. Він стає все краще, стає більш зрілим бійцем, перетворюється з хлопчика в чоловіка. Я теж це проходив.

Я щасливий, що в моєму дивізіоні є такі хлопці, як Ділліан і Ентоні, і що вони будуть битися один з одним. Я бажаю їм всього найкращого і не занадто багато емоцій. Я знаю, що вони відчувають справжню неприязнь один до одного. Сподіваюся, що емоції не захлиснуть їх і не приведуть їх до сказу. Сподіваюся, вони будуть залишатися справжніми професіоналами.", - сказав Володимир Кличко в інтерв'ю телеканалу Sky, повідомляє 24boxing.com.ua.

Коментарі ()