Головне

Молодіжна збірна України з боксу отримала нового головного тренера

17.09.2015 09:07 285 0

Лоївський Леонід Миколайович очолив молодіжну збірну України.

Про це стало відомо за підсумками засідання Виконавчого комітету Федерації боксу України, інформує офіційний сайт ФБУ.

Кандидатура Леоніда Лоївського була підтримана більшістю голосів членів Виконкому ФБУ.

"Я впевнений, що досвід, професіоналізм і відданість нашому виду спорту допоможуть Леоніду Миколайовичу підтримувати та примножувати успіхи молодіжної збірної України на міжнародній арені", - зазначив президент ФБУ Володимир Продивус.

"До своїх обов’язків Лоївський приступає прямо зараз, адже вже незабаром нашій команді належить виступити на чемпіонаті Європи. На нього я покладаю великі надії та сподівання у довгостроковій перспективі", - додав він.

Кандидатури помічників Леоніда Миколайовича по збірній будуть оголошені найближчим часом.

"Найголовніше для нас - це зберегти й удосконалити ту систему підготовки боксерів, яка була закладена багаторічним очільником молодіжної збірної України Вікторов Звєрєвим. Адже наша збірна показувала надзвичайно хороші результати на провідних світових змаганнях", - зауважив Лоївський.

Лоївський Леонід Миколайович (15 лютого 1961 року) - заслужений тренер України з боксу (звання присвоєно 21.08.1997 року), почесний працівник фізичної культури та спорту України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України. Загальний стаж роботи: 29 років

Коментарі ()