Головне

Екс-чемпіон світу: Ще трохи, і народ зажадає бій Мейвезер - Кличко

05.07.2015 10:37 243 0

Екс-чемпіон світу Кендалл Холт, незважаючи на те, що не боксує з лютого 2013 року, коли його зупинив Ламонт Пітерсон, продовжує пильно стежити за тим, що відбувається у світі боксу

На думку боксера, найкращому у світі - Флойду Мейвезеру (48-0, 26 КО) - потрібно раз і назавжди припинити всі розмови про те, що його суперником на бій 12 вересня у Лас-Вегасі (США) може стати лідер середньої ваги (до 72,6 кг) Геннадій Головкін (33-0, 30 КО).

"Не можу знати, хто повинен стати його наступним опонентом, але твердо впевнений, що Флойду не потрібно дозволяти фанам бавитися з ідеєю його бою з Головкіним", - сказав він.

"Думаю, народ просто настільки хоче вже побачити, як Мейвезер програє, що у підсумку вони зажадають, щоб він бився з Кличком. Смішно, правда ж ", - цитує Холта BoxingScene.

"Взагалі, неважливо, хто витягне щасливий лотерейний квиток та отримає поєдинок з Флойдом. Він, цей щасливчик, однак програє. Мейвезер не такий, як інші боксери, він взагалі не з цієї планети", - передає його слова vringe.com.

Коментарі ()