Головне

Вайлдер нокаутував Моліну

14.06.2015 09:28 511 0

Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі американець Деонтей Вайлдер (34-0, 33 КО) захистив свій титул у поєдинку зі своїм співвітчизником Еріком Моліною (23-3, 17 КО), нокаутувавши його в дев’ятому раунді.

Бій виявився для Вайлдера значно важчим, ніж очікувалося – Моліна непогано захищався і деколи дуже непогано контратакував.

В третьому раунді Моліна провів кілька чистих ударів у підборіддя Вайлдера і потряс його, але Деонтей швидко відновився, і в четвертому відповів Еріку ще більш переконливо, відправивши його в важкий нокдаун лівим хуком.

Від подальших неприємностей у цьому раунді Моліну врятував гонг, але в наступному раунді бій ледь не завершився, коли Вайлдер спочатку потряс Моліну ударом правою в область вуха, а потім двічі відправив в нокдаун.

Втім, Моліна продемонстрував відмінні бійцівські якості – він і не думав здаватися.

Восьмий раунд став для Еріка одним з найкращих у цьому поєдинку – на останній хвилині цього раунду він провів кілька хороших атак, і, здавалося, що найбільші труднощі чекають Деонтея ще попереду.

Але у дев’ятому раунді Вайлдер нарешті знову знайшов своїм ударом правою голову Моліни і відправив його на поміст рингу вчетверте у цьому бою.

Рефері одразу ж зупинив бій, навіть не починаючи відліку, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()