Головне

Мюллер сенсаційно переміг Мастернака

07.06.2015 13:19 124 0

Південноафриканський боксер Джонні Мюллер (19-4-2, 13 КО) здобув вельми несподівану перемогу в поєдинку з колишнім чемпіоном Європи в першій важкій вазі поляком Матеушем Мастернаком (35-3, 25 КО).

Бій проходив у конкурентній боротьбі, але два нокдауни, відраховані рефері Джонні Мюллеру, здавалося б, мали схилити шальки терезів на користь Мастернака.

Хоча, заради справедливості, варто сказати, що першій нокдаун рефері відрахував Мюллеру помилково – навіть до повтору було видно, що ніякого удару Мастернака в тому епізоді взагалі не пройшло, а повтори лише підтвердили, що нокдауну не було і в помині.

Але вже в сьомому раунді польський боксер відправив свого опонента у справжній нокдаун, а потім ще раз потряс на останніх секундах раунду.

Але Джонні Мюллер і не думав здаватися – він продемонстрував свій бійцівський характер і в останніх раундах виглядав не гірше за свого опонента.

По закінченню 10-ти раундів судді винесли свій вердикт – 95:93 для Матеуша Мастернака та двічі по 95:93 для Джонні Мюллера, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()