Головне

Тарас Шелестюк: Мій брат переїхав до США і допомагає мені

15.04.2015 13:21 512 0

Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк (12-0, 8 КО), який 4 квітня побив американця Хуана Рордрігеса (12-2, 5 КО) і дебютував на телеканалі ESPN2, розповів про переїзд молодшого брата у США.

"Недавно мій брат Богдан переїхав до США. Він поки взяв паузу в активних виступах, але з боксом не розлучається. Бодя допомагає мені у підготовці, підказує помилки, помічає, що виходить найкраще, тренується разом зі мною і спарингує з хлопцями, кому потрібен лівша.

У травні ми з братом і дружиною Аліною плануємо приїхати в Україну. Бій перенесли, так що є час відвідати батьків, сестер і друзів, а так само насолодитися українською кухнею!

Зараз же левову частину часу я проводжу біля океану з сім'єю і друзями. А в найближчому майбутньому (після того, як знімуть шви) планую поїздку на Гаваї, де спробую освоїти ази серфінгу. Взагалі, для мене найкращий відпочинок - це подорожі і пізнання чогось нового.

Слава Богу, зараз з'явилася така можливість. Тому що коли я готуюся до боїв - із залу йду хіба що на сон і тримаю повну концентрацію. Адже у мене є мета в боксі - і я її досягну! - написав Тарас у блозі на xsport.ua

Коментарі ()