Головне

Дженнінгс: Радий, що буду битися в США

25.03.2015 10:30 450 0

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBF та WBA Super World Володимир Кличко (63-3, 53 КО) вийде в ринг у Нью-Йорку 25 квітня і проведе захист належних йому титулів в проти американського претендента Брайанта Дженнінгса (19-0, 10 КО).

"Те, що бій буде в США, це безперечно краще. Тепер я можу почати святкувати перемогу негайно після того, як виграю. Якби я переміг його в Німеччині, то торжества довелося б злегка відкласти. Ну, німці б знову почали кричати: "Америка те, Америка се ...". Але навіть, незважаючи на це, я люблю Німеччину. У мене є подружка, вона німкеня. Я вже почав вивчати німецьку. Взагалі-то, мені подобається ця країна. Та я взагалі всі країни люблю, я дивлюся на культуру, а не на колір шкіри. Я взагалі за культуру, але просто відмінно, що я б'юся вдома, і є можливість відразу ж відсвяткувати перемогу.

Як я збираюся виграти? Та я просто буду готовий до всього. Кличко він такий, від нього чого завгодно можна чекати. Я буду дотримуватися плану на бій і своєї стратегії, а вона може бути якою завгодно. Я не здамся, я буду активний в рингу і буду битися розумно .Я знаю, що у всіх є план, поки по них не потраплять. Я постараюся цього уникнути.

Останні бої Кличко залишили ряд питань, я скористаюся його помилками. Мене не вважають фаворитом в цьому бою, просто чудово - я буду битися жорсткіше.", - заявив цитує Дженнінгса 24boxing.com.ua.

Коментарі ()