Головне

Льюїс: Бій з Володимиром Кличком зібрав би більше грошей, ніж поєдинок Мейвезер - Пакьяо

26.02.2015 11:40 312 0

Легендарний Леннокс Люїс дав свій прогноз на мегафайт між Флойдом Мейвезером та Менні Пакьяо, який відбудеться 2-го травня у Лас-Вегасі.

"Думаю, що Мейвезер більш талановитий і швидший за Пакьяо. У нього є вроджена здатність перемагати. Флойд краще за всіх робить крок убік, він дуже швидкий і в нього дуже важко потрапити. Пакьяо прекрасний в атаці і в своєму прагненні намагання нокаутувати суперника.

Вважаю, що це буде боротьба двох стилів. Боротьба двох рівноцінних суперників, бажаючих перемогти. Все буде залежати від того, хто сильніший буде бажати цієї перемоги. Складно передбачити результат цього бою, але, мені здається, що перевага на боці Мейвезера, на його природних властивостях і почутті ритму. Від Пакьяо ніколи не знаєш, чого очікувати, тому що він завжди боксує по-різному в різних ситуаціях і з різними суперниками", - цитує боксера 24boxing.com.ua.

Окрім того британець зазначив, що його можливий бій з Володимиром Кличком зібрав би більше гонорарів, ніж поєдинок Мейвезер - Пакьяо.

"Якби я вирішив провести ще один поєдинок і вийшов би зараз проти Володимира Кличка, впевнений, ми б зібрали більше грошей, ніж Мейвезер - Пакьяо. До супертяжів завжди було більше уваги. Глядачам вони подобаються.

Мені навіть це снилося, але потім я прокидався і відмовляв себе від цієї затії. Мій друг рейзор Рейзор Раддок хоче повернутися у віці 51 року. Останній свій бій він провів 14 років тому. Він робить помилку. Не думаю, що є необхідність у тому, щоб повертатися в такій ситуації", - сказав Люїс.

Коментарі ()