Головне

У Глазкова під час обстрілу Луганська загинула бабуся

13.12.2014 09:08 568 0

3 березня наступного року український супертяж В'ячеслав Глазков (19-0-1, 12 КО) проведе бій проти американця Стіва Каннінгема (28-6, 13 КО) за право зустрітися із чемпіоном світу IBF Володимиром Кличком (63-3-0, 53 КО). Корінний луганчанин Глазков розповів про те, що зараз дуже переживає за своє рідне місто. і що у нього там уже загинула бабця.

"У мене все добре. Я у Флориді готуюся, це біля Майамі, - цитує В'ячеслава xsport.ua. - Нещодавно провів хороший бій з досвідченим американцем Дарнеллом Вілсоном і здобув в ньому перемогу. Бій повністю за мого домінування, а після восьмого раунду доктор зупинив поєдинок у зв'язку з підозрою перелому щелепи у суперника.

Я всім серцем зі своїм рідним домом. У мене болить душа за Луганськ, за загиблих друзів, за рідну бабусю, яку вбили, коли вона стояла в черзі за водою. Снаряд прилетів в чергу і її не стало. Моя бабуся - Дерев'янко Ніна Андріївна 18 серпня стояла в черзі за водою в кварталі Алексєєва в Луганську. Потім цей снаряд...

Вона померла в кареті швидкої допомоги. Похована в загальній могилі, так як всі рідні поїхали під час бомбардувань, а вона ніяк не хотіла їхати, говорила, що все буде добре. Ось тобі і добре... Сподіваюся, що політики зможуть зупинити все це безумство найближчим часом, і людям не доведеться воювати і гинути", - цитує боксера 24boxing.com.ua.

Коментарі ()