Головне

Димитренко: Зараз Кличку було б складно з Повєткіним

18.11.2014 10:32 557 0

Німецький супертяж Олександр Димитренко (34-2-0, 21 КО), який нині виступає за Німеччину, вважає, що росіянин Олександр Повєткін (28-0, 21 КО) міг би скласти гідну конкуренцію Володимиру Кличку (62-3-0, 53 КО), який в суботу нокаутував болгарина Кубрата Пулєва (20-0,11 КО).

"Зараз Кличку довелося б з Сашею куди важче. Повєткін уже краще уявляє, як потрібно боксувати з Володимиром, краще обізнаний про його слабкі сторони. І тренується він з Кірпою, а не з американцями. У своїх останніх боях Олександр виглядав дуже переконливо. Зараз він один з небагатьох, хто міг би скласти реальну конкуренцію Кличко. ", - цитує Димитренка ТАСС.

Щодо бою Володимира Кличка проти Кубрата Пулєва, то він не виправдав сподівань Димитренка.

"Я думав, що Пулєв буде діяти в оборонному стилі. Не чекав великої активності й від Кличка. Але все вийшло навпаки - поєдинок вийшов відкритим.

Часом здавалося, що Кличко просто не знав, що робити. Люди, які розбираються в боксі, зі мною погодяться. Так, він кілька разів відправив Пулєва в нокдаун, але і пропустив кілька важких ударів. Іноді Кличко намагався знизити темп поєдинку – наносив "двійки", після чого йшов у клінч. Це стандартна схема. Володимир її часто застосовує.

Було видно, що Кличко заряджений на один удар. І в результаті цей удар трапився в п'ятому раунді. Не виключаю, що Пулєв міг встати, але вирішив цього не робити, розуміючи, що далі може бути ще гірше.

Якщо Кличко і далі буде зустрічатися з такими суперниками, то буде боксувати до 50-ти років.", - цитує німця 24boxing.com.ua.

Коментарі ()