Головне

Кличко: Зараз у мене немає страху знову травмуватися

10.11.2014 21:48 396 0

Володар чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO, WBO і WBA українець Володимир Кличко,який захищатиме свої титул в бою проти болгарина Кубрата Пулєва 15 листопада заявив, що на всі 100% готовий до бою.

"Влітку, коли тренувальний табір був майже закінчений, у мене залишалася ще один тиждень спарингів. І в той момент, я помітив, що щось не так. Я тоді спробував протягом найближчих двох днів усунути проблему, але біль і раніше додавалася , ставало все гірше і гірше. Не вдаючись в подробиці, скажу, що це було пошкодження двоголового м'яза. Сам з такою травмою, я, на жаль, не міг більше боротися. Після обстеження було встановлено, що мені потрібно від чотирьох до п'яти тижнів перерви.

На жаль, але це спорт. Я бачив таке багато разів. І навіть з іншими спортсменами таке теж відбувається. Ви не можете це контролювати. Це відбувається саме по собі. Ми знаходимося в режимі максимального навантаження для того, щоб бути на піку форми перед боєм, тому така ймовірність травми є завжди.
З іншого боку, це ганьба не лише для мене, а й для противника, який також вів підготовку до бою. Зате у Пулєва з'явився час, щоб краще підготуватися до бою. Він сам про це сказав і це значить, що він підсилить свою готовність.

Я зробив чотири тижні перерви і після травми відновився. Але відразу форсувати було не можна, тому мені довелося це робити поступово. Тоді я повільно повернувся до тренувань.

Зараз у мене немає страху знову травмуватися, я на 100 відсотків здоровий. Моїм кулаки 15 листопада будуть готові добре попрацювати.
На першому етапі у мене було близько 8 або 10 спаринг-партнерів, які приїжджали і від'їжджали. Я працював з олімпійським чемпіоном Ентоні Джошуа. Я був дійсно вражений ним. Він показав хорошу форму. Кевін Джонсон, наприклад, теж приїжджав.

Я готуюся до суперника, впевнений в собі. Я вважаю, що Пулєв досі не отримав так багато досвіду, але він має сильну волю. Він на прес-конференції показав впевненість в собі.

Він боксував з Дмитренко, Устиновим. Він показав хорошу продуктивність, він пройшов сильну любительську школу і володіє хорошою технікою.
Я вірю, що він знає, що не слід недооцінювати чемпіона.

Я не буду обіцяти занадто багато. Я покажу свою роботу в ринзі. Важливо, що я, як і раніше, готовий захищати свій титул і успішно залишатися в ринзі ", - цитує Кличка RTL, пише 24boxing.com.ua.

Коментарі ()